فعالیت جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در 200 نقطه از جهان
علیاصغر کاراندیش مرودستی ظهر امروز در آیین افتتاحیه سومین دوره هفتههای فرهنگ رضوی در کرمانشاه اظهار داشت: معرفی شخصیت والای امام رضا (ع)، امام مهربانیها به جوانان اقصا نقاط کشور مهمترین هدف این برنامه است.
کاراندیش سابقه دیرینه تاریخی در عرصه فرهنگ، هنر، علم و دانش استان کرمانشاه را یکی از دلایل عمده انتخاب این استان برای برگزاری افتتاحیه هفتههای فرهنگ رضوی در دوازدهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) عنوان کرد.
معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ملاک قرار گرفتن سیره و روش زندگی امام رضا (ع) توسط ایرانیان را مورد تاکید قرار داد و افزود: اندیشمندان در خصوص ابعاد زندگی این بزرگوار را باید کتاب ها بنویسند.
وی خاطرنشان کرد: در جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) علاوه بر داخل نگاه ویژهای به خارج از کشور شده که بخش بینالملل این جشنواره یکی از بخشهای فعال این جشنواره است.
کاراندیش معرفی شخصیت علمی و فرهنگی این امام رئوف به جهانیان را مورد اشاره قرار داد و گفت: بخش بینالملل جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در 200 نقطه از جهان فعالیت دارد.
معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: این فعالیتها در آینده ای نزدیک گسترش یافته و تعامل و ارتباط بیشتری با جهان خواهیم داشت.
وی از افتتاح بخش دانشگاهیان این جشنواره در سالجاری و در 9 دانشگاه کشور خبر داد و تصریح کرد: این بخش یکی از بخش های مهم و تاثیرگذار است که در استان کرمانشاه نیز در آیندهای نزدیک افتتاح میشود.
این مسئول با بیان اینکه ابهامات و شبهات موجود در اذهان دانشجویان و دانشآموزان باید پاسخ داده شود، گفت: نباید اجازه داد که شبهای در اذهان آنان باقی بماند.
کاراندیش خاطرنشان کرد: از مردمی بودن این چنین جشنوارههایی نباید غافل ماند و بر اعتبارات دولتی تنها باید در برنامهریزی اولیه و آمادهسازی زیرساختها تکیه کرد.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی، افزود: نهادینه کردن فرهنگ رضوی در این زمینه میتواند کارساز باشد.
معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگسازی را نوعی انسانسازی برشمرد و یادآور شد: فرهنگسازی امری زیرساختی بوده و در کوتاه مدت نمیتوان آثار آنرا مشاهده کرد.
کاراندیش افزود: مدیریت و تربیت صحیح منابع انسانی، هدایت درست منابع مالی را به همراه داشته و این امر نیازمند یک فرهنگسازی اصولی است.
این مسئول معتقد است، در صورت عدم ترویج و توسعه فرهنگ اقتصاد مقاومتی، نمی توان در زمینه تحقق این امر مهم توفیقی کسب کرد.
معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هدررفت منابع مالی را نتیجه عدم مدیریت و تربیت نیروی انسانی و غفلت از مسائل فرهنگی عنوان کرد.