حجت الاسلام حائری زاده: زبانمان را به ذکر خدا عادت دهیم
در ادامه متن سخنان حجت الاسلام حائری زاده را می خوانید:
اگر هر جامعه ای دو خاصیت داشته باشد، خداوند برکاتش را نازل می کند. این دو خصوصیت مربوط به هر جامعه ای است، هر جامعه دینی که ایمان داشته باشند و خداترسی بر آن جامعه حاکم باشد حتماً بر این مردم برکات از زمین و آسمان نازل می شود. خداوند اراده می کند و بادها را می فرستد ابرها بارور شوند و باران ببارد و به زمین امر می کند بذری که کاشته شده برکت پیدا کند و از در و دیوار آسمان و زمین خداوند برکاتش را نازل می کند.
اینکه فرمودند، صبح که از خانه بیرون می روید 19 مرتبه بگویید: "بسم الله الرحمن الرحیم" به عدد حروف بسم الله الرحمن الرحیم و بعد از نماز صبح هفت مرتبه بگویید: " لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم " و همچنین بعد از نماز مغرب انسان که توجه به آن پیدا کند روحش بزرگ می شود و کم کم وسعت وجودیش از دنیا بزرگ تر می شود، مومن زمینه زیادی دارد؛ حضرت فرمود: مومن عظیم تر از کعبه است و عظیم تر از ملک مقرب خداست. یکی از انبیا به خداوند فرمود: خدایا تو کجا هستی؟ در آسمان ها؟ در زمین؟ در کوه ها؟ خطاب آمد: من در قلب مومن هستم.
مومن می تواند به عظمت کل هستی وجودش ظرفیت پیدا کند و هر چقدر بالاتر می رود ارزشمندتر می شود روایت داریم که اگر کسی بخواهد به جایی برسد باید چند نکته را رعایت کند فرمدند که انسان باید زبانش را نگه دارد، شخصی نزد پیامبر صلیاللهعلیهوآله رفت و گفت: حضرت موعظه ای بفرمایید حضرت فرمود: " احفظ لسانه " زبانت را نگه دار. زبان نگه داشتن فقط شامل غیبت نکردن و تهمت نزدن نیست بلکه به این معنا هم است که انسان ناسزا گویی نکند حتی با رفیقان صمیمی هم نباید این گونه سخن گفت و باید حریم ها حفظ شود.
امام صادق علیهالسلام فرمودند: شخصی را در کوچه دیدم ناسزایی بر زبان جاری کرد و گفت: آی پسری که مادرت بدکاره است. امام صادق علیهالسلام می فرمایند: تا آخر عمر با او حرف نزن گفتم: یا حضرت چرا؟ فرمودند: آدمی که بد زبان باشد نمی توانم با او دم خوار شوم. حضرت فرمود: از فحش دادن بپرهیزید. زبانتان را به ذکر خدا عادت دهید. دوم چشم است. اگر بتوانیم چشم را حفظ کنیم توفیق تلاوت قرآن پیدا می کنیم و نورانیت قرآن در چهره اش مشخص می شود.
در ادامه این مراسم؛ ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج روح الله بهمنی، کربلایی وحید یوسفی وکربلایی مرتضی عطاران به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.
/ب.ط211