حجت الاسلام کرمی: ماندگاری از مختصات حادثه کربلاست + گزارش تصویری و صوت

کد خبر: 4318
درظهر پانزدهم محرم با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و مداحی حاج حسین سیب سرخی و حاج روح الله بهمنی در تالار کلاسیک واقع در خیابان دماوند برگزار شد.

وارث: مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام درظهر پانزدهم ماه محرم با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و مداحی حاج حسین سیب سرخی و حاج روح الله بهمنی برگزار شد.

بنابراین گزارش درظهر پانزدهم ماه محرم با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و مداحی حاج حسین سیب سرخی و حاج روح الله بهمنی در تالار کلاسیک واقع در خیابان دماوند و با حضور عزاداران سیدالشهدا علیه السلام برگزار شد.

این مراسم با قرائت زیارت عاشورا آغاز گردید و پس از آن حجت الاسلام کرمی به سخنرانی درباره عظمت قیام عاشورا پرداخت و در ادامه حاج روح اله بهمنی و حاج حسین سیب سرخی به مداحی و مرثیه سرایی پرداختند. گزیده ای از سخنرانی حجت الاسلام کرمی در ادامه آمده است: 
"إنَّ لِقَتلِ الحُسَينِ حَرارَةًفي قُلوبِ المُؤمِنينَ لاتَبرُدُ أبَدا" وجود مقدس سید انبیا فرمودند که از عشق حسین بن علی بن ابیطالب(ع) در کوره دل مومنین و مومنات حرارتی است که هیچ وقت سرد نمیشود.

تمام حوادث زمانی و مکانی که در بستر زمان رخ میدهند و پدیدار می شوند جزء لوازم لا ینفک ذاتی شان اندراس است، یعنی وقتی از حادثه فاصله میگیری(حال از هر جنس و سنخ و نوعی باشد) مندرس وکهنه میشوند و این خاصیت حوادث است. در زمانی که از آنها دور میشویم، در بایگانی قرار میگیرند و موضوع تحقیق مورخ میشوند. هم حوادث طبیعی این گونه اند هم حوادث اجتماعی و هم حوادث مذهبی.

اغراض و انگیزه هایی هم که در متن ایجاد حوادث موجودند امکان دارد در مانایی و بقا شدت و ضعفی ایجاد کند ولکن آنچه مسلم است این است که، زمانی که زمان حادثه و واقعه فاصله میگیرید حوادث کهنه میشوند. حوادث شخصی مانند از دست دادن والدین، فرزند و داغ عزیزی را دیدن در روزهای اول برای انسان داغ ، التهاب دار است، لکن رفته رفته و آرام آرام انسان به داغ عادت میکند و طبیعی میشود؛ یا حوادث طبیعی مثل زلزله، سیل، آتش سوزی و ... که تلفاتی وارد میشود و هزینه دار است بعدها به مرور زمان عادی و معمولی میشود.

این خیلی عجیب است که یک حادثه ای در یک محیط مدار بسته ای مثل کربلا که در سال 61 هجری اتفاق افتاده، که همه تدابیر طوری بوده که این اتفاق رابخواهد در نطفه خفه کند و پوشش خبری داده نشود و این اتفاق جایی درز نکند و بعد هم تشکیلات اموی و دستگاه بنی امیه حادثه را به نفع خودشان مصادره به مطلوب کنند و توجیهات و تفسیراتی هم در باب دواعی و اغراض سید الشهداء ارائه کنند و پرداختن به اصل حادثه را فیصله دهند، یعنی برآورد و تحلیل بر اثر ظاهر همان ظلمی بوده که آنها کرده اند و گرنه هیچ کس توقع نداشته در این حادثه با آن ابعاد بشود 1400 سال خودش را پویا و هر روز بهتر از روز قبل حفظ کند، این خاصیت حادثه کربلاست.

از کسی مثال میزنیم که مقامش از ابی عبدالله بالا تر است و از ایشان بیشتر جنگیده و بیشتر هم تلفات داده است اما هیچ وقت جنگ هایش نتوانسته مثل امام حسین(ع) درخشش کند ، آن کسی نیست جز شخص شخیص و نفس نفیس سید انبیا وجود مقدس نبی مکرم اسلام. از سال دوم که تقریبا پایه های دولت اسلامی تثبیت شده تا سال هشتم که سال فتح مکه است، سیره نویسان نوشته اند که پیغمبر 80 مورد درگیری نظامی داشته اند و در بین این درگیری ها چند عدد آنها فاخر تر و بزرگ تر بوده یعنی در جغرافیای سیاسی اسلام نقش کلیدی و محوری داشته است، یکی از آنها که پر از هزینه و تلفات بوده و از نظر نیروی انسانی شاخص ترین افراد را پیغمبر تقدیم کرده اند غزوه احد می باشد، که در سال دوم به جبران غزوه بدر بود؛ و جریان مفصلی دارد.

حال ببینیند پیغمبر جد ابی عبدالله و مقامشان هم بالا تر از ابی عبدالله با هشتاد جنگ عزایش با ابی عبدالله خیلی تفاوت دارد و یا امیرالمومنین با آن جنگ ها و نیروها هم جنگ هایش به اندازه ظهر روز عاشورا عظمت نداشته است.


سخنرانی حجت الاسلام کرمی

روضه/مرثیه خوانی حاج روح اله بهمنی

سینه زنی حاج حسین سیب سرخی


جهت دیدن گزارش تصویری کلیک کنید