برگزاری چهارمین جشنواره الحافظون

کد خبر: 58215
مسئول برگزاری چهارمین جشنواره الحافظون با اشاره به برگزاری مرحله نخست این جشنواره در شهریور، گفت: این برنامه در راستای دغدغه‌ها و منویات مقام معظم رهبری درباره تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم برگزار می‌شود.
وارث: علی اکبر مرجانی، مسئول برگزاری چهارمین چشنواره الحافظون درباره برگزاری چهارمین جشنواره الحافظون به عنوان جشنواره تخصصی حفظ قرآن کریم گفت: مرحله نخست این جشنواره در شهریورماه آغاز و توسط پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت در سطح تهران بزرگ اجرا می‌شود و با بررسی‌های صورت گرفته، برآورد می‌شود بیش از 5 هزار نفر در این مرحله از جشنواره شرکت کنند.

مسئول برگزاری چهارمین چشنواره الحافظون افزود: بعد از اینکه این تعداد از شرکت‌کنندگان به مرحله بعد که آن در سطح نواحی مقاومت بسیج است، راه یافتند، منتخب آنان در مرحله پایانی که در آبان ماه برگزار می‌شود، معرفی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: این جشنوراه در سه مقطع سنی زیر 7 سال، 7 سال تا 17 سال و گروه سوم نیز بالای 17 سال و در دو گروه خواهران و برادران برگزار می‌شود.

مرجانی درباره رشته‌های مورد نظر در چهارمین جشنواره الحافظون گفت: این جشنواره تخصصی حفظ قرآن در قالب نیم جزء آخر، یک جزء، سه جزء، پنج جزء، 10 جزء، پانزده جزء، بیست جزء، حفظ سوره‌های منتخب و حفظ موضوعی با محوریت سوره مبارکه «حدید» که محور برنامه 1450 است، برگزار می‌شود.

مسئول برگزاری چهارمین چشنواره الحافظون با بیان این مطلب که این جشنواره چهار سال است که به طور پیوسته اجرا می‌شود، یاداور شد: این برنامه در راستای دغدغه‌ها و منویات مقام معظم رهبری درباره تربیت 10 میلیون حافظ قرآن است تا ان‌شاءالله زمینه‌ای برای رشد و ارتقای کمی و کیفی علاقه‌مندان حفظ قرآن کریم باشد.

وی با بیان این مطلب که در سطح استان تهران 35 شعبه و یک صد واحد حفظ قرآن کریم در این زمینه در حال فعالیت است، از جذب بیش از 7 هزار علاقه‌مند به حفظ قرآن کریم خبر داد و گفت: در پایان این جشنواره، مدرک معتبر حفظ قرآن به حافظان تقدیم می‌شود و بسیاری از قرآن‌آموزان نیز به عنوان مربی جذب برنامه‌های قرآنی خواهند شد در شعب مختلف به تدریس خواهند پرداخت.

برگزاری چهارمین جشنواره الحافظون
/1102101305