حجت الاسلام کرمی:همه ی معضلات با توسل به قبر سید الشهدا(ع) قابل رفع است+گزارش تصویری

کد خبر: 65726
خداوند تضمین کرده است دستی که از طرف قبر سیدالشهدا علیه السلام به سمت خداوند بلند می شود را خالی بر نمی گرداند. ثوابی را که خداوند برای زائرین قبر امام حسین علیه السلام مقرر کرده است، نه به زائرین پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و نه به زائرین امیرالمومنین علیه السلام و نه به زائر هیچیک از چهارده معصوم داده است لذا این درجه از ثواب فقط برای امام حسین السلام است.

وارث: جلسه هفتگی حسینیه امام حسن مجتبی (ع) با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و مداحی حاج حیدر خمسه , حاج محسن عراقی , کربلایی حسین محمدی , کربلایی محمد همایونی برگزار شد.


در ادامه ی خبر متن سخنرانی حجت الاسلام کرمی را می خوانید:

حجت الاسلام کرمی:همه ی معضلات با توسل به قبر سید الشهدا(ع) قابل رفع است+گزارش تصویری

هیچ بشری در تحمل مصائب و رنج هابا امام حسین (ع) اشتراک ندارد

به ازای کشته شدن امام حسین علیه السلام در روز وصل به آن کیفیت انحصاری و اختصاصی، جوایزی به امام حسین علیه السلام تقدیم شد که جزء تفضلات حضرت است یعنی هیچ بشری با امام حسین علیه السلام در این امور اشتراک ندارد و این ها فقط برای اباعبدالله علیه السلام است و حتی جدّشان هم این ها را ندارد و نیز فرزندانشان هم ندارند. دلیل آن این است که تحمل رنج هایی که حضرت در روز عاشورا کردند به تنهایی برابر بود با تمام مصائبی که به جمیع بشر تحمیل شده است. 
در روایتی امام صادق علیه السلام می فرمایند: مشکلاتی که برای جدم امام حسین علیه السلام ایجاد کردند، از مشکلاتی که برای صدوبیست و چهار هزار پیامبری که در طول نبوتشان ایجاد شد، سخت تر و سنگین تر بود. 

اولین اختصاص و ویژگی امام حسین علیه السلام :

خداوند در خاک قبر امام حسین علیه السلام شفا قرار داد نه فقط برای امراض جسمانی و نه فقط برای علل فیزیکی و روحانی انسان، بلکه شفا برای کل گرفتاری ها.
همه ی معضلات با توسل به قبر سید الشهدا علیه السلام قابل رفع است و ما وقتی به سیره نگاه کنیم علما هم در مشکلات خود به این خاک توسل می کردند. 
مرحوم شیخ عباس قمی ساعتی داشت برای تعیین وقت که مکرر این ساعت خراب میشد حتی چند بار هم به ساعت سازی مراجعه کردند و بعد از مدتی که به سطوح امدند خودشان دست به کار شدند و پشت ساعت را باز کردند و یک مقدار از خاک کربلا پشت ساعت ریختند و با ذکری که از مفاتیح خواندند (حتی برای عمل کردن خاک اصلی هم، تمهیداتی لازم است که چاشنی ان شود) لذا تا زمانیکه ایشان زنده بود و نیاز به تعیین وقت داشت این ساعت برایشان خوب کار کرد و دیگر خراب نشد. 

در زمان فتحعلی شاه قاجار یک مستشار بریتانیایی را آورده بودند به ایران، او قابلیت این را داشت که میتوانست ذهن را بخواند یا بگوید فلان شیخ در کجاست و... که به عنوان هنری که او داشت برای حربه استفاده می کردند.

غالب انبیا علیه السلام به جز پیامبر صلی الله علیه و اله با معجزات حسی و مرئی و قابل تماس با بشر در ارتباط بودند. دعا در بقیع به اجابت نزدیک تر است در کاظمین هم همینطور و در مشهد هم اینگونه است اما اینکه بگویند دعا در آنجا رد خور ندارد فقط برای سیدالشهدا علیه السلام است.

دومین اختصاص و ویژگی امام حسین علیه السلام :

نقل می کنند امام هادی علیه السلام مبتلا به بیماری بودند و به ملاقات ایشان رفتم و در کنار بستر ایشان به قدری درجه تب آقا بالا بود که حرارت به من که کنار ایشان نشسته بودم منتقل شد، خواستم فرمایش بزرگان را رعایت کنم که فرمودند ملاقات بیمار کوتاه باشد و تعدی نباشد و خواستم رعایت کرده باشم و آمدم از محضر ایشان مرخص شوم که حضرت هادی علیه السلام اجازه ندادند و مقداری سکه به من دادند و گفتند: این خرج رفت و برگشت شماست که به کربلا بروی. سه شب در کربلا بمان و در آنجا برای من(امام هادی) دعا کن و از خداوند بخواه به درجات تب من تخفیف بدهد. سکه ها را گرفت و گفت: سمعأ و طاعتأ و از کنار بستر فاصله گرفت و خارج شد به چهار چوب در که رسید متوجه شد که ضرر کرده است و متوجه امتحان شد که آقا می خواستند او را محک بزنند و بفهمند معرفت من به امام زمانم چقدر است.
امام زمان احتیاجی به دعای رعیت ندارد، کسی که همه ی امور عالم را تدبیر می کند، کسی که شب قدر همه ی مقدرات به دست اوست، ایا کارش به منه رعیت گیر کرده است؟ آیا نفس من تأثیری در سرنوشت عادی امام دارد؟ 
نقل میکند برگشتم نزد اقا امام هادی علیه السلام و به ایشان گفتم: اقاجان امتحان بود؟ ایشان گفتند: دستور بود. گفتم: آقا من آدم عادی هستم، زیر قبه، امام هادی علیه السلام را دعا بکنم؟ و گفت: اقا فهمیدم که امتحان است. حضرت فرمودند نه. گفت آقا جان مرگ در رکاب شما از کربلا بالاتر است؟  امام هادی علیه السلام فرمودند: من از شما سوال دارم به من بگو مقام رسول خدا صلی الله علیه و اله بالاتر بود یا کعبه؟ گفت: مقام رسول خدا. حضرت گفتند: اگر مقام ایشان بالاتر بود پس چرا دور کعبه طواف می کردند؟ حجر الاسود بالاتر بود یا پیامبر ؟ گفت: پیامبر. حضرت فرمودند: این ها اسباب بندگی خداوند است که گاهی خداوند بعضی از بقعات را قرار داده است که مردم در آن مکان ها دست نیاز به سمت او بلند کنند و تضمین کرده است که دست را تهی برنگرداند. 
حضرت فرمودند: خداوند تضمین کرده است دستی که از طرف قبر سیدالشهدا علیه السلام به سمت خداوند بلند می شود را خالی بر نمی گرداند. 
ثوابی را که خداوند برای زائرین قبر امام حسین علیه السلام مقرر کرده است، نه به زائرین پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و نه به زائرین امیرالمومنین علیه السلام و نه به زائر هیچیک از چهارده معصوم داده است لذا این درجه از ثواب فقط برای امام حسین السلام است.

روایت از دشمن امام حسین علیه السلام:

الفضل ما شهد به الاعدا  فضیلت آن است که دشمن به آن گواهی دهد. یک روایت از شهادت عایشه،  دشمن امام حسین علیه السلام:
عایشه می گوید روزی بود که نوبت او بود تا نزد پیامبر صلی الله باشد که فردی در حجره وارد شد و وجود مقدس سید انبیا تمام قد به احترام او بلند شد و به استقبال او رفت و سر و لب و زیر گلو او را بوسید و فرمود: پدر و مادرم به فدایت. می گوید: من حسادت عجیبی به حضرت زهرا سلام الله علیها داشتم و این حسادتم به فرزندانش هم سرایت کرده بود و وقتی رفتار پیامبر را با سیدالشهدا دیدم نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و به رسول خدا گفتم چه می کنی؟ عوض توجه کردن به من با سیدالشهدا روبوسی می کنی؟ پیامبر صلی الله علیه و اله فرمودند: میدانی این پسر کیست؟ بعد از من فتنه می شود، وضع به هم میریزد و عده ای از امت من حسین علیه السلام را دعوت می کنند و ایشان هم دعوتشان را لبیک می گوید، اما بین دو نهر آب راه به روی ایشان می بندند و آب را هم به روی او می بندند، ای عایشه بدان کسی که امام حسینم را در کربلا زیارت کند همانند کسی است که یک حج مقبول با منه پیغمبر به جا آورده باشد. عایشه می گوید من تعجب کردم که ثواب زیارت قبر او این است! مرحوم دربندی می گوید: از عجایب دین این است که اگر امام حسین علیه السلام زنده بود و کسی می رفت در مدینه او را زیارت می کرد آنقدر فیض نمی برد که شما به کربلا برای زیارت می روید و فیض می برید. مقام شهادت چه کرده است با خاک کربلا!

ثواب زیارت امام حسین (ع)

روایت است رفت و برگشت این سفر جزء عمر انسان نیست و از لحظه ای که زائر پای خود را از خانه بیرون می گذارد ملائک سر این موضوع که کدامشان بال های خود را زیر پای زائر بگذارند با هم دعوا دارند. تا زمانیکه زائر در حال رفتن به کربلا است همه ی ارکان عالم برای او استغفار میکنند حتی ریگ بیابان و برگ درختان تا زمانیکه برگردد. برای زیارت همه ی امامان آراسته و غسل کرده به زیارت می رویم اما برای زیارت امام حسین علیه السلام با همان غبار راه و خسته به زیارت می رویم. ملائک می گویند:  همه ی کارهایی که کرده ای امرزیده است از امروز به بعد برای تو می نویسند.

حجت الاسلام کرمی: