روایات اهل بیت(ع)درباره امربه معروف عملیاتی شود

کد خبر: 66899
نماینده ولی فقیه درمازندران بااشاره به اینکه بهترین سخنرانی ها در حوزه امربه معروف و نهی از منکر برگزار می شود اما در مقام عمل کمبودهایی داریم، گفت: روایات متعدد در رابطه با امربه معروف و نهی از منکر در مرحله عمل مورد تمرین قرار گیرد.
 وارث: آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه درمازندران امروز(7اسفند) چهارمین و آخرین جلسه شورای هماهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ویژه سال 95 در سالن جلسات صدا و سیمای مرکزتبرستان با بیان اینکه دین اسلام دین تبلیغ و تیغ است، عنوان داشت: شناخت موضوع مهم است که چه زمانی تبلیغ و چه زمانی منع صورت گیرد.

 

وی از امربه معروف به عنوان یک مصلحت عمومی و یک نظارت همگانی یاد کرد و گفت: بحمدالله در حد توان و بضاعت استان با وحدت کلمه درحال اجرای فریضتین امربه معروف و نهی از منکر هستیم و توفیقاتی نیز حاصل شده است.

 

آیت الله طبرسی به واکنش مراجع درخصوص ربا اشاره کرد و افزود: تمام مراجع راجع به رابا صحبت کردند و کمتر افرادی این مقوله را مورد توجه قرار دادند در مورد امربه معروف هم همین طور است باید با سعه صدر و همدلی به اجرای این فریضتین الهی اهتمام داشت.

 

وی با بیان اینکه مازندران استانی مفاخر خیز است و باید ظواهر امر را حفظ کنیم، اظهار داشت: اینکه مردم چه مقدار پای کار می آیند نیازمند فراهم کردن زمینه های تشویقی و ترغیبی است.

 

آیت الله طبرسی افزود: حضرت نوح (علیه السلام) به نقل قرآن 950سال تبلیغ نمودند و فقط 80نفر به آن حضرت ایمان آوردند.

 

وی با تاکید اینکه جامعه بد نداریم بلکه ممکن جامعه بیمار باشد، گفت:هیچ استانی و هیچ مردمانی ذاتا بد نیستند و ممکن بیماری در جایی باشد که باید درصدد درمان آن بود.

 

آیت الله طبرسی با بیان اینکه زمانی می توان گفت امربه معروف و نهی از منکر زمانی اجرا شده که در آن جامعه تغییر و تحول مشهود باشد، خاطرنشان کرد:امربه معروف و نهی از منکر باید تبشیری باشد.

 

وی بر لزوم ایجاد وزارتخانه امربه معروف و نهی ازمنکر تاکید کرد و گفت: از طریق اهل بیت(علیهم السلام) روایات متعددی در رابطه با امربه معروف و نهی از منکر رسیده است که باید در مرحله عمل مورد تمرین قرار گیرند.

 

آیت الله طبرسی با اشاره به اینکه بهترین سخنرانی ها و جلسات در حوزه امربه معروف و نهی از منکر برگزار می شود اما در مقام عمل با کمبودهایی مواجه هستیم، بیان داشت: غرب مازندران حسینیه کم داریم که می طلبد حسینیه ها که مردم به عشق امام حسین(علیه السلام) بیش از مسجد به آن مراجعه دارند در شهرهای غرب استان احداث شوند.

 

وی با بیان اینکه دو تفکر درمورد کنسرت وجود دارد و عده آن را خلاف شرع و تعدادی نیز کنسرت را مطابق قانون می دانند، گفت: اگر خلاف شرع است نباید برگزا شود و نباید اجازه داد در کنسرت ها منکرات اجرا شود.

 

آیت الله طبرسی با بیان اینکه در بدو امر با اشاره به امربه معروف و نهی از منکر اذهان معطوف بدحجابی می شوند، اظهار داشت: در کشور منکراتی نظیر ربا، رشوه و... شاهدهستیم که گناه آن منکرات از بدحجابی هم بیشتر است اما کمتر به آنها توجه می شود.

 

وی با تاکید اینکه آموزش و پرورش باید حجاب را به عنوان یک ارزش در بین دانش آموزان معرفی نماید، اذعان داشت: طاغوت زدایی در جامعه انجام شد اما گرایش به طاغوت که درقالب فرهنگ تشریفات ، تجمل گرایی، بی بندباری و... است هنوز از جامعه رفع نشده است.

 

آیت الله طبرسی باتاکید اینکه رنگ و لعاب شهرها استان مازندران در ایام نوروز که مسافران و گردشگران زیادی را میزبان است باید به ظواهر مذهبی آراسته شود، گفت: مازندران ذاتا دوستدار حجاب و آموزه های دینی است و مشکل استان مهاجرت و مهاجرت پذیری است.

 

وی با اشاره به اینکه هزاران مسافری که از سراسر کشور به استان می آیند ارمغانی به جز زباله و ناهنجاری های فرهنگی برای مردمان این دیار ندارند، متذکر شد: با دعوت از اشخاص نشان دار به استان زمینه تنش در این خطه را فراهم نکنید.