«همسری» بالاترین مقام یک فرد است

کد خبر: 80512
یک کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه «همسری» بالاترین مقام یک فرد است، گفت: باید زوج‌های جوان مواظب باشند تا زلالی عشق در زندگی به مرداب کدورت‌ها تبدیل نشود.
وارث:حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سید ابوالفضل موسوی فاضل‌خراسانی در کارگاه آموزشی «نشاط و مدیریت فراغت در خانواده» که به همت مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی و با حضور 250 زوج جوان خانواده رضوی در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد، با بیان اینکه اخلاق در اسلام در 6 عرصه اخلاق خانواده، اقتصادی، جنسی، شغلی، عبادی و اجتماعی تعریف می‌شود، عنوان کرد: این اخلاقیات به هم متصل است و با کنار هم بودن تمام اخلاقیات شخصیت افراد شکل می‌گیرد.
حجت الاسلام موسوی فاضل‌خراسانی خاطرنشان کرد: از نظر روانشناسان رشد، تا زمانی که دختر و پسر این 6 مرحله از اخلاقیات را به صوت پلکانی طی نکنند به نظام تحکیم در زندگی مشترک دست نمی‌یابند.
به گفته این کارشناس امور خانواده، اخلاق همسرانه یعنی از تجرد به تأهل رسیدن و تا زمانی که زن و مرد همسر خوبی برای همدیگر نباشند نمی‌توانند پدر و مادر خوبی هم برای فرزندان خود باشند.
این استاد حوزه علمیه گفت: بالاترین مقامی که افراد می‌توانند در زندگی کسب کنند مقام همسری است و سایر مقام‌ها به مراتب پایین‌تر از این مقام است.
وی خطاب به زوج‌های جوان ابراز کرد: در مقام همسری رفاقت و صداقت حرف اول را می‌زند لذا سعی کنید با همسرتان مثل یک دوست باشید.
وی ابراز کرد: متأسفانه برخی از افراد تنها به دنبال زر و زیور دنیایی هستند و حتی اگر به میهمانی بروند به جای آنکه از حضور در جمع دوستان و بستگان لذت ببرند دائماً چشمان به داشته‌های دیگران است.
وی با اشاره به انحراف افراد در تمایلات دنیایی خاطرنشان کرد: چشم و هم چشمی‌ها، وابستگی به امور مادی و انحراف در تمایلات دنیایی یکی از آسیب‌هایی است که بسیاری از خانواده‌های ایرانی را تهدید می‌کند؛ به طوری که امروز تبدیل به یکی از علل جدایی زن و مرد از همدیگر شده است.
وی خطاب به تازه عروس و دامادها گفت: در نظام همسرداری زن و مرد باید دلبرانه با هم برخورد کنند لذا مواظب باشید تا با رفتار شما زلالی عشق به مرداب کدورت‌ها تبدل نشود.

منبع: آستان نیوز