کلیدواژه: حضرت زهرا س

مگر گناه فاطمه(س) چه بود؟

احترام و ولایت پذیری شگفت انگیز حضرت زهرا(س) نسبت به امیرالمومنین(ع) وقتی اصحاب سقیفه به عیادت زهرا(س) می آیند

داستان گرسنه بودن چندروزه حسنین(ع)

داستان گرسنه بودن چندروزه امامین و قناعت حضرت زهرا(س) از زبان مرحوم آیت الله مجتهدی خواهید شنید.

گفتگوی زیبای امام‌علی(ع) و حضرت زهرا(ع)

گفتگوی زیبای امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(ع) را از بان حجت الاسلام پناهیان خواهید شنید.

دلدادگی‌های مادرانه حضرت زهرا با فرزندانشان

حجت‌الاسلام سرلک گفت: حضرت مرضیه، مادری دل‌آرام بودند، البته نه فقط برای بچه‌ها، حتی برای امیرالمومنین که در نقل معتبری است که ایشان فرمودند من هر وقت به چهره فاطمه نگاه می‌کردم غصه‌ها از دل من برداشته می‌شد.
حجت الاسلام مؤمنی ؛

صبر حضرت زهرا (س) الگویی برای زنان و مردان عالم

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) زبان گویای غربت امیرمومنان است، گفت: صبر حضرت زهرا (س) الگویی برای تمام زنان و مردان عالم است.
آیت الله میرباقری:

حضرت فاطمه (س)، سرّ لیلة القدر هستند

نماینده مجلس خبرگان رهبری حضرت فاطمه (س) را سرّ لیلة القدر معرفی کرد و گفت: در بستر عاشورا می‌توان رضایت حضرت زهرا (س) را جلب کرد.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان: مصداق اتم قرآن کریم، حضرت زهرا (س) است

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مصداق اتم قرآن کریم، حضرت زهرا (س) است، گفت: سبک زندگی حضرت زهرا (س) الگویی برای حرکت در مسیر توحید است.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا:

منشأ محبت به حضرت زهرا (س)، معرفت است

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه منشأ محبت به حضرت زهرا (س)، معرفت است، گفت: انسان به هر میزان به حضرت فاطمه (س) محبت داشته باشد به همان مقدار مورد توجه خداوند متعال است.
حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در حسینیه امام خمینی(ره) :

حضرت زهرا(س) حق‌پذیری در زمینه ولایت را به مسلمانان درس دادند

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: برای ما مسلمانان حوزه تشخیص حق پیامبر(ص)، سنت، عقل و قرآن است، پیامبر(ص) فرمودند حق با علی و علی با حق است، اگر حضرت زهر(س) این همه هزینه دادند به این دلیل بود که نمی‌توانستند از حق امیرمومنان امام علی(ع) بگذرند.

ماندگاری: در بهره‌گیری از سیره فاطمی دچار فقریم

آیا کیفیت نمازمان، روزه‌مان و ارتباطمان با همسایه و خانواده و نیز در عرصه‌های مدیریتی و سیاست‌های‌مان را بر اساس سیره حضرت زهرا (س) الگوبرداری کردیم؟

استاد عالی؛ صلواتی که معجزه‌اش تضمین شده است

حجت‌الاسلام مسعود عالی در نقلی از آخوند ملاعلی معصومی همدانی از معجزه و کارسازی صلوات مخصوص حضرت زهرا سلام‌الله علیها می‌گوید

سیره اخلاقی و عملی حضرت زهرا(س) همه نشان از بندگی الهی دارد

استاد حوزه علمیه گفت: خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا(س) غربت امیرمومنان امام علی(ع) را نشان می‌دهد، با وجود آن همه بلا و مصیبت که به حضرت زهرا(س) رسیده بود ایشان با حمد و شکر الهی خطبه فدکیه را آغاز می‌کنند.

عبور از دریای پر تلاطم زندگی با عمل به دو صفت پسندیده بانوی دوعالم

 همه ما در صورت برنامه‌ریزی و ترسیم اهداف مشخص مطمئناً از لحاظ روحی آرامش بیشتری خواهیم داشت. برای یک برنامه‌ریزی منظم و منسجم نیازمند شناخت هرچه بهتر اهداف خود در همه ابعاد زندگی هستیم. مهم‌ترین هدف خلقت انسان، رسیدن به هدف والای انسانی و قرب الهی است. با برنامه‌ریزی صحیح و استفاده از بهتری...

جایگاه حضرت زهرا(س) به واسطه پیروزی در امتحانات الهی بود

همزمان با شب سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها حجت الاسلام کفیل در آیین عزاداری این مراسم به صفات حضرت زهرا(س) و پیروزی ایشان در امتحانات الهی اشاره کرد.
آیت‌الله میرباقری:

خطبه فدکیه، تفسیر توحید، نبوت و معاد است

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه درک اسماً الحسنی رمز رسیدن به مقام اخلاص است، گفت: خطبه فدکیه، تفسیر بر توحید، نبوت و معاد است.

آیت‌الله استادی مطرح کرد؛ ماجرای تلاوت مکرر آیه تطهیر در مقابل خانه حضرت زهرا(س)

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: خود علمای تسنن مکرر گفته‌اند که رسول خدا(ص) وقت نماز صبح که می‌شد به درب خانه حضرت زهرا(س) می‌آمدند و می‌فرمودند: «الصلوة» و آیه تطهیر را می‌خواندند، این کار پیامبر(ص) برای چه بود؟ این کار را می‌کردند که مردم بدانند حضرت زهرا(س) معصوم است و اگر اختلافی پیش آمد، هر چه حضرت زهرا(س) بگویند آن درست است.

این حجاب‌ها بوی حضرت زهرا(س) نمی‌دهد!

در بخشی از وصیتنامه شهید آمده است: «از خواهران می‌خواهم که حجاب‌شان را مثل حجاب حضرت زهرا(س) رعایت کنند، نه مثل حجاب‌های امروز، چون...
حجت‌الاسلام محمدصادق کفیل

اگر حضرت زهرا(س) بپرسند «در دفاع از امام زمانت چه کردی» چه پاسخی داریم؟

رئیس مرکز تخصصی صحیفه سجادیه با بیان اینکه حضرت زهرا (س) ۴۰ شب در خانه انصار و مهاجرین از آنها طلب یاری کردند، گفت: اگر حضرت علی (ع) بعد از چند سال به حکومت رسیدند، به خاطر فداکاری حضرت فاطمه (س) بود.

علت محبت فراوان پیامبر(ص) به دخترش فاطمه (س)

امام صادق (ع) فرمود: رسول الله (ص) بسیار فاطمه را می‌بوسید؛ عایشه از این حالت ناراحت شد و گفت چرا زیاد فاطمه را می‌بوسی؟

آیا حضرت زهرا (س) شاهد ماجرای غدیر بود؟

به گواه اسناد تاریخی، یکی از شاهدان موثق در ماجرای غدیر که اعلام ولایت امام علی (ع) از پیامبر(ص) شنیده وبا آن حضرت بیعت کرد، حضرت زهرا (س) است.

حدیث روز؛ شفاعت حضرت زهراس

 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:  یا فاطمه ابشری فلک عندالله مقام محمود تشفعین فیه لمحبیک وشیعتک؛ ای فاطمه علیه السلام مژده باد! که در پیشگاه خدا مقامی شایسته داری که در آن مقام برای دوستان و شیعیانت شفاعت می کنی . بحارالانوار، ج 76، ص 359 ...

ویژگی‌های حضرت زهرا(س) از نگاه رهبر انقلاب

صفحه توییتر ریحانه منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به نقل از ایشان نوشت: حضرت فاطمه(س) چنان با امیرالمؤمنین (ع) زندگی کرد که آن حضرت با همه وجود از او راضی بود. صبر کرد؛ آن فرزندان را تربیت نمود؛ به آن دفاع جانانه از حقِ‌ّ ولایت پرداخت؛ در راهش آن زجر و شکنجه را متحمّل شد و بعد هم با آغ...

شان نزول سوره کوثر به وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا (س) باز می گردد

حجت الاسلام یوسفی مقدم گفت: شان نزول سوره کوثر به وجود مقدس حضرت زهرا (س)بر می گردد ومفسران گفته اندکوثر همان حضرت فاطمه زهرا(س)است؛ در روایات نیز داریم که به رغم آنکه بانوی بزرگ اسلام درسن جوانی از دنیا رفتند اما نسل ائمه طهار(ع) ازایشان تداوم یافت.

فاطمه در سایه‌سار تربیت پیامبر(ص)

پیامبر اکرم(ص) چنان به رشد و تعالی روحی و اخلاقی دخترش فاطمه(س) اهتمام داشت، که به جای آن‌که طبق رویه متداول، تنها به گوش کردن گله‌ها و همراه‌شدن و غم‌خواری با او اکتفا کند، به گسترش دانش و منش دختر خود اهتمام ‌ورزید و افزون بر دادن نگاشته، فراگرفتن محتوای آن را نیز به او گوشزد کرد.

حجت‌الاسلام زیبایی‌نژاد: خطبه فدکیه نماد مرزبندی میان خلافت و ولایت است

رئیس پژوهشکده زن و خانواده حوزه خواهران گفت: حضرت فاطمه(س) در خطبه فدکیه با بلیغ‌ترین تعابیر میان ولایت و خلافت مرزبندی و تمایز ایجاد کردند و نشان‌ دادند که بر سر مسائل اقتصادی و عاطفی، با کسی درگیری ندارند، بلکه مسئله اصلی، اعتقادی است.

زن آینده، زهرایی و زینبی است

آیت الله قائم مقامی گفت: حضرت فاطمه (س) چون یک فقیه و عالم واقعی بودند، توانستند در عرصه سیاست نه فقط در یک منطقه و زمان بلکه برای همه عالم بشریت و در تمام زمان ها موثر و نقش آفرینی کنند.

آداب زیارت قبور شهدا در سیرۀ حضرت زهرا (س)

امام صادق (ع) فرمود هیچ‌کس جده‌ام فاطمه را بعد از پدرش شاد ندید. هر هفته روزهاى دوشنبه و پنجشنبه به مقبره شهداى احد مى‌‏رفت.