مداومت هر روزه بر زیارت عاشورا عهد و پیوند است میان ما با امام شهید و امام حیمان
به مناسبت قرار گرفتن در ماه های محرم و صفر و ایام عزاداری های سید و سالار شهیدان(ع)، در سلسله گفتگوهایی با حجت الاسلام «محمدرضا نصوری»، معاون ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت آموزه های مهدوی و امام شناسانه زیارت عاشورا را به بحث و بررسی گذاشته ایم که در ادامه شانزدهمین و آخرین بخش آن تقدیم حضورتان می شود:
حجت الاسلام نصوری درباره آموزه های منتظرانه زیارت عاشورا، اظهار کرد: یکی از مهمترین این آموزه ها عهد با خدا و امام است، انسان در زندگی هزاران عهد و میثاق با خدا و خلق خدا دارد و عهدهایی هم با امام زمان(ع) دارد. عهد زیارت از جمله عهدهای دینی و اعتقادی است که از شاخه های عهد امامت است که خداوند میان امت و امام قرار داده و بر اساس آن هر یک از افراد امت موظف به حفظ و ادای این عهد هستند.
این کارشناس مهدوی تصریح کرد: زائر سیدالشهداء(ع) در ضمن زیارت عاشورا از خدا طلب می کند که این عهدِ زیارت را آخرین عهد او قرار ندهد و باز هم توفیق ادای این عهد را در آینده داشته باشد «وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِكُمْ».
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) ادامه داد: هنر این است که انسان در دوران حیات نسبت به امام زمانش عهد جدی ببندد. وقتی در زیارت عاشورا نسبت به امام حسین (ع) عرضه می داریم که این زیارت و عهدهایی که با امام بستم، آخرین عهد نباشد و این زیارت آخرین زیارت من نباشد در واقع به نوعی با امام زمان دوران خویش نیز عهد می بندم، همانطوری که در دعای عهد می خوانیم «عَهْداً وَعَقْداً وَ بَيْعَةً..» یعنی خود را باید با امام زمان(عج) گره بزنم و پای عهد خویش بایستم.
وی تاکید کرد: اگر این نگاه را نسبت به امام زمان(عج) داشته باشیم باید هر روز نسبت به خواندن زیارت عاشورا و دعای عهد ممارست داشته باشیم تا پیوندی باشد میان ما با امام شهیدمان و عهد با امام حی و در پس پرده غیبت.
حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان الگویی بی بدیل برای ما به ویژه در وفاداری به عهدها هستند، خاطرنشان کرد: با این الگوها می توان در ارتباط با امام زمان(عج) عهد بسته و بر سر آن عهد بایستیم چنان که یاران امام حسین(ع) تا پای جان به عهدشان وفادار ماندند.
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید