"خیمه خورشید سوخت" در جدیدترین شماره ماهنامه موعود

کد خبر: 43678
جدیدترین شماره ماهنامه "موعود" همراه با ویژه‌نامه "خیمه خورشید سوخت" به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و ویژه ماه محرم با موضوعاتی همچون ریشه‌های یاری و دشمنی در کربلا و عزادار حقیقی منتشر شد.
وارث : 165 مین شماره ماهنامه "موعود" با ویژه "خیمه خورشید سوخت" به مناسبت ایام محرم منتشر شد، در این ماهنامه موضوعاتی همچون خانه حسین، خانه عشق است، خطبه ماه بر بلندای کعبه، زمان خانه من است، تجاری‌سازی فرهنگ، ریشه‌های یاری و دشمنی در کربلا، از سرخ سرخ تا سبز سبز و پشت پرده بابیلون مطرح شده است.

روح هند در التهاب عاشورا، عزادار حقیقی، خطبه امام حسین(ع) برای اصحاب، جانسوزترین گزارش حوادث کربلا، از هیأت ثارالله مسیحی‌ها چه می‌دانید؟، صنعتی به نام مشروبات الکلی، حضرت زینب(س) در دربار یزید، اکسیر اشک بر امام حسین(ع)، خطبه تاریخی امام سجاد(ع)، ایمان است که انسان را کربلایی می‌کند و لطفاً این کتاب را نخوانید! از دیگر موارد مطرح شده در این ماهنامه است.


در بخشی از مقاله "ریشه‌های یاری و دشمنی در کربلا" آمده است: یکی از شاخص‌‌های یاری حضرت سیّدالشَهداء(ع) در بسیاری از اصحاب آن حضرت، شناخت ولایت اهل بیت(ع) و ذوب شدن آن‌ها در ولایت بود که این ولایت‌‌مداری، موجب گشت تا مطیع کامل امام زمان(ع) خویش باشند. آنان می‌دانستند که تکلیفشان یاری آن حضرت تا بذل جان و کسب خشنودی خداوند است. از این‌رو، اندک تردیدی در یاری حضرت سیّدالشَهداء(ع) به خود راه ندادند.


همچنین در "عزادار حقیقی" می‌خوانیم:


پس از آنكه عزادار به اين حقيقت دست يافت كه انتقام حسين(ع) جز با آمدن منتقم اصلي و حاكميّت او بر جهان ممكن نيست، اين معرفت و سوز دلي كه از مصيبت عظيم بر وجودش حاكم شده، او را با تمام وجود، به سوي وجود مقدّس امام زمان(ع) متوجّه مي‏گرداند. دو عامل عاطفي و معرفتي كه در وجود عزادار شدّت و قدرت گرفته است، در او كششي مستمر به سوي وجود مقدّس امام زمان(ع) ايجاد مي‏كنند. اين كشش مستمر موجب مي‏شود تا عزادار كه قبلاً در ساية معرفت، نسبت به جايگاه معصومان(ع) در نظام خلقت و رابطة وجودي خود با آنها، به حقايقي دست يافته است، معرفت خود را نسبت به امام زمانش و وظيفه‏اي كه در قبال او دارد، بيشتر كند. با تكميل اين معرفت كه خود عامل عاطفي و محبّت را افزايش مي‏دهد، عزادار به يكي از مهم‌ترين و بالاترين مقاماتي كه ممكن است يك انسان به آن برسد، نايل مي‏شود و آن مقام «انتظار» است.

/1102101305